waarom kiest u voor mijn dienstverlening?

Wanneer en waarom kiest u voor van mijn dienstverlening? Waarin onderscheid mijn dienstverlening zich ten aanzien van de dienstverlening die veel collega’s aanbieden?

Bent u al enige jaren werkzaam in een baan op hoger niveau? Ervaart u veel routine binnen uw werkzaamheden en bent u toe aan een andere uitdaging? Heeft u geen relevante ervaring in deze andere werkzaamheden en heeft u wel de capaciteiten hiervoor? Via een capaciteiten onderzoek kan ik met u bepalen of en welke capaciteiten u heeft en welke vaardigheden u hiervoor wilt ontwikkelen.

Op dit moment is het een feit dat werving en selectiebureau’s de beste kandidaten uitzetten als er een vacature vrij komt. Deze mensen hebben dan relevante werkervaring opgebouwd het liefst in de afgelopen twee jaar. Doordat u op dit moment geen relevante werkervaring heeft opgebouwd in de werkzaamheden waar u een nieuwe uitdaging in ziet scoort u helaas moeilijk bij een werving en selectiebureau.

U kunt bij mij de methode oriënterend solliciteren leren. U gaat hierbij informele gesprekken voeren met toekomstige vakgenoten die wel deze werkervaring hebben bij bedrijven waar u graag wilt werken. U praat dan met hun over de functie inhoud en de werksfeer binnen het bedrijf. Na een paar van deze gesprekken krijgt u een brede vakkennis en loopt u wel of niet warm om deze funktie zelf met plezier te willen werken in een soortgelijke funktie.

U kunt via mij telefonische acquisitietraining krijgen om te leren hoe u contact kunt krijgen met de juiste mensen in bedrijven om deze gesprekken te verkrijgen. Als u dit niet kunt doe ik dit voor u.

Ik leer u interview technieken waarmee u veel relevante informatie krijgt over het vak. Mensen leren u kennen in deze organisaties. u krijgt uitnodigingen voor sollicitatiegesprekken. Ook bij sollicitaties op vacatures kunt u dan deze vakkennis meenemen. U straalt hierdoor zelfvertrouwen uit , kunt over uw ervaringen vertellen. het vertrouwen in uw vakkennis en uw persoon is dan hoog en u vindt met succes een baan.

Kunt u moeilijk een sollicitatiegesprek voeren. Ik leer u effecten van salestrainingen en communicatietrainingen zodat u hiermee gemakkelijker een gesprek krijgt wat twee kanten op gaat. Ook leer ik u hoe u het eerste klik effect kunt verkrijgen met degene met wie u dit gesprek heeft.

Wie ben ik?  Wie is Carien?

Zelf heb ik een HEAO diploma en ben gediplomeerd fiscaal pensioen jurist.

Ik heb twee keer tien maanden als deelnemer meegedaan aan werkbemiddeling trajecten met mensen met een kleine tekortkoming op zeer hoog intellectueel niveau.

 Bij een traject heb ik meegedaan aan een capaciteitenonderzoek 12 mensen kwamen hierdoor aan een baan met een andere uitdaging waarvoor de meeste mensen geen diploma’s hadden doch wel de capaciteiten. Zelf kreeg ik een opleiding tot fiscaal pensioen jurist cq financieel planner aangeboden .
Bij een ander traject heb ik een indrukwekkende training gehad waar ik zelf en nog tien andere deelnemers leerden hoe je oriënterend kunt solliciteren. Zelf vond ik hierdoor een baan als financieel planner in de buitendienst bij een assurantietussenpersoon. Ook heb ik cursussen op het gebied van telefonische acquisitie en salestrainingen gevolgd.

Mijn sollicitatietips zijn doeltreffend en succesvol.
Vele kennissen die trajecten hebben gevolgd bij reïntegratiebureau’s en outplacementsbureau’s die hier niet met succes een baan mee vonden; heb ik via tips wel aan nieuwe banen geholpen.

Door mijn vele mensenkennis, sales en telefonische acquisitie ervaring bij verschillende werkgevers en goede doelen organisaties heb ik op een zeker moment besloten mijn eigen onderneming op te richten. Mijn eigen onderneming heet Jobscore Carien. Mijn website www. jobscore-carien.nl  mijn e-mail is advies@jobscore-carien.nl Dit blog voorzie ik regelmatig van nieuwe artikels waarin ik u iets over mijn kennis  vertel over loopbaanplanning, sales-trainingen  en telefonische acquisitietrainingen.

Wilt u contact met mij opnemen? naam Carien Haffmans, tel 0302322003.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s