Wilt u als bedrijf graag samenwerken met een van mijn cliënten?

De volgende Zelfstandige Professionals ZP ‘ers zoeken voor hun onderneming opdrachten:

Internationaal vertaalbureau, dit vertaalbureau heeft drie specialisaties juridische, technische en medische vertalingen. Vertalers die aan uw vertalingen werken zijn allemaal gediplomeerd als vertaler en tevens gediplomeerd als medicijnen, techneuten of juristen. U kunt vertalingen laten maken in het Duits, Engels, Spaans, Portugees,Frans, Russisch, Chinees, Turks en nog meer. wilt u uw vertaling per direct laten maken? Wij zorgen hiervoor. een tweede proefreading wordt gratis voor u gedaan. Dit bureau gaat samen met u voor een goede kwaliteit. Heeft u als advocaat, jurist, medisch specialist, pharmaceut en technisch wetenschappelijk onderzoeker een goede vertaler nodig?
Neem contact op met mij.Goede referenties aanwezig.

Planeconoom zoekt voor zijn eigen onderneming opdrachten op het intermediate of advanced niveau bij gemeenten, consultantcy bureau of woningbouwvereniging of waternet of overheidsinstantie. Meer dan 20 jaar ervaring aanwezig deze persoon heeft een goed gevoel voor de afstemming van activiteiten en weet projecten in tijdsduur te verkorten.
Heeft u interesse Neem contact op met mij u krijgt zijn website adres en telefoonnummer. Vergeet niet uw eigen telefoonnummer en emailadres en de naam van de contactpersoon te noemen in uw reactie naar mij toe.Hij heeft goede referenties.

Administrateur zoekt opdrachten van eenmanszaken. Hij kan uw gehele administratie doen, facturen inboeken, debiteuren en crediteurenadministratie en helpen met de belastingaangifte. Als specialisatie kan hij ook voor u uw zorgformulier invullen. Heeft u interesse in hem? Hij werkt voor 30 euro per uur.Neem contact met mij op. Ervaring aanwezig.

Franse leraar geeft Franse cursussen voor leerlingen in het basisonderwijs. Heeft u interesse om als basisschool met hem samen te werken? Deze man heeft veel gevoel voor humor hij is gediplomeerd als MO Frans en heeft ook ervaring als leraar in het byzonder onderwijs.

Schoonmaak bedrijf zoekt nieuwe opdrachten. In dit schoonmaakbedrijf werken een aantal betrouwbare schoonmakers die samenwerken als vrienden zijnde. Ze hebben goede referenties beschikbaar. Heeft u als onderneming, woningbouwvereniging, kantoor of particulier opdrachten neem dan contact met mij op. Website aanwezig.

Nieuwe banen gezocht voor de volgende werkzoekenden.

Startfunktie als inkoper gezocht voor academische bedrijfskundige die 5 jaar ervaring heeft in een account managersfunktie. Hij kan goed onderhandelen en wilt zich zelf kunnen ontwikkelen. Hij is communicatief sterk.
Hij wilt graag werken bij een consultantcy bureau of bij de overheid of nonprofit instelling.

Startfunktie gezocht voor een bedrijfskundige met 8 jaar praktijkervaring in het veranderingsmanagement leansigma of het procesmanagement. Deze persoon wilt meer inhoud in zijn werk en werkt graag bij een klein tot middelmatig management consultantcy bureau. Heeft u interesse in hem? U kunt zijn CV krijgen. Hij heeft een orienterend gesprek gehad met een zelfstandige die veel ervaring heeft bij verschillende organisaties in het veranderingmanagement. Hij is enthousiast geworden om in dit mooie vak te willen gaan werken.

Een ervaren ICT’er zoekt een jaarcontract of vaste baan als Python Django programmeur, hij kan goed werken met Javascript en voert nu opdrachten uit voor een vriend van hem in deze mooie taal. Hij staat er voor open om met meer applicaties te leren gaan werken en kan snel nieuwe talen leren. Hij wordt gewaardeerd om zijn humor bij zijn werkcollega’s. Hij is niet commercieel maar wel contactueel onderlegt.Hij beheerst zijn Engels als tweede moedertaal en heeft 15 jaar gewerkt in Londen in een klein bedrijf.

Jaarcontract of vaste baan gezocht voor een planeconoom met 20 jaar ervaring bij gemeenten, woningbouwvereniging, waternet, overheidsinstantie of consultancy bureau op het internediate of advanced level.
Heeft u interesse in hem? Neem contact met mij op.

Voor spontane leuke vrouw van begin vijftig een baan gezocht op middelbaar niveau als assistent manager, stichting, non-profit sector of klein bedrijf, ziekenhuis, psychiatrie. Het organiseren zit in haar bloed. Dit doet zij met veel plezier. Zij heeft goede kennis van office-pakket en kan mooie brieven schrijven. Ook is zij communicatief sterk.
Zij is zorgzaam en sociaal voor iedereen die in haar omgeving is. Ze werkt graag met zowel jonge als oudere mensen in teamverband. Heeft u een leuke baan voor haar? Neem contact met mij op.

Voor Franse Leraar baan gezocht als leraar in de drie onderbouwklassen van de middelbare school. Hij is afgestudeerd MO Frans, hij wilt in deeltijd werken zodat hij zo goed mogelijk de aandacht kan besteden aan zijn leerlingen en werkcollega’s. Hij heeft een goed gevoel voor humor. Ervaring aanwezig. Heeft u interesse in deze gezellige man?
reageer! Hij heeft ook een Christelijke achtergrond.

Voor afgestudeerde academicus die een paar jaar eens iets anders wilt doen een baan als taxichauffeur gezocht. Deze man heeft goede contactuele eigenschappen.

Leuke baan gezocht als communicatief medewerkster cq tekstschrijver voor brochures, assistent wetenschappelijk literatuur onderzoeker op het gebied van voeding en gezondheid. Deze gezellige persoon die graag in teamverband wilt werken bij een stichting, non-profitorganisatie of een wetenschappelijk onderzoek instituut of een uitgeverij of een museum. Zij is afgestudeerd dietiste en werkte jaren als schrijver over voeding medicijnen en juridisch medewerkster bij een pharmaceut.

Bent u als onderneming op zoek naar een nieuwe collega? Reageer per e-mail. advies@jobscore-carien.nl. Vergeet niet de naam van uw bedrijf uw websiteadres, uw contactpersoon en uw telefoonnummer te noemen. Ik neem contact met u op.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s