Volg een cursus oriënterend solliciteren, vindt een baan met een andere uitdaging!

Bent u op zoek naar een baan met een andere uitdaging? Kunt u deze niet vinden via een werving en selectiebureau omdat u in deze uitdaging nou net de laatste 2 jaar geen relevante ervaring heeft opgebouwd?

Er zijn veel werkzoekenden die met dit probleem rondlopen. U bent niet de enige die aan het solliciteren is, een werkgever heeft de keuze uit wel 80 aanbiedingen en zoekt de beste kandidaat uit. De keuze valt niet op u.

Bent u een huisvrouw , of heeft u gewoon een paar jaar niet gewerkt?

Volg dan een cursus oriënterend solliciteren in Utrecht.

In een klein groepje met drie mensen krijgt u 4 keer 3 uur begeleiding en drie uur individuele gesprekken. Daarnaast kunt u telefonisch begeleiding krijgen.

1. Via een individueel intakeconsult bepaal ik samen met u of u uitdagingen die u zoekt in een andere funktie binnen uw capaciteiten past en reëel is. Dit duurt 2 uur. 
U krijgt 4 groepssessies. Ik leer u wat oriënterend solliciteren is.

Sessie 1. Kennismaking. Website analyse van ondernemingen. Wat is voor u het meest belangrijke waar u op in kunt spelen, om zo effectief mogelijk te kunnen solliciteren? Een lijst maken van personen waar u informele gesprekken mee wilt voeren.

Sessie 2.Telefonische acquisitietraining. Hoe belt u door bedrijven heen. Hoe kunt u met succes diegene bereiken, met wie u een informeel gesprek wilt hebben.Oefeningen.

Sessie 3.Het aanleren van interviewtechnieken, die u kunt gebruiken om zo effectief mogelijk informele gesprekken te kunnen voeren met mensen, die uw toekomstige wensfunktie uitoefenen. 
U gaat gesprekken voeren , als het u zelf niet lukt om afspraken te maken met toekomstige vakgenoten dan doe ik dit voor u!

Individueel consult Wij bespreken hoe deze gesprekken verlopen, 
Uw vakkennis wordt up to date u loopt warm voor een funktie of niet; uw netwerk wordt groter, uw zelfvertrouwen neemt toe.

Sessie 4: Oefenen met sollicitatiegesprekken . U krijgt training wat u kunt bereiken met ondersteunende sales en communicatieeffecten.

Ik begeleid u per email hoe u sollicitatiebrieven moet schrijven en verbeter ze!

Meldt u zich aan voor deze cursus dan heeft u een grote kans dat u er in slaagt een baan te vinden met een andere uitdaging?

Meldt u aan per e-mail : advies@jobscore-carien.nl Maak gebruik van deze zomeraanbieding ! U betaalt gedurende de maanden juli en augustus, voor de totale cursus met persoonlijke begeleiding 450 euro exclusief BTW.

Advertenties

Over Carien

Ik geef aan mensen die hogeropgeleid zijn loopbaanplanning. Als u als u al enige jaren hetzelfde werk doet dan kan het zijn dat u een nieuwe uitdaging nodig heeft in uw werk. Ik zoek samen met u uit welke uitdaging dit is via capaciteitenonderzoek. Werving en selectiebureau's zetten de beste kandidaten uit op een functie die de afgelopen twee jaar deze relevante ervaring hebben opgebouwd. U kunt door de vele concurrentie niet aan deze baan komen. U kunt bij mij terecht, via oriënterend solliciteren leer ik hoe u op een informele manier gesprekken gaat voeren met toekomstige vakgenoten die uw funktie uitoefenen. U krijgt hierdoor veel praktijkkennis. Ik leer u interviewtechnieken om tijdens deze gesprekken optimale kennis op te doen. Ik geef u telefonische acquisitietraining om contacten te leggen met personen in bedrijven waar u graag wilt werken. Gaat u vervolgens sollicitatiegesprekken voeren dan leer ik u hoe u het eerste klikeffect kunt krijgen met de personeelsfunktionaris. Ik leer u effecten van verkooptechnieken waardoor u goede gesprekken kunt voeren. Zelf heb ik een HEAO diploma en zowel tien maanden een capaciteiten training en een cursus orienterend solliciteren gevolgd. Ook heb ik veel buitendienstervaring en ben als financieel planner in de buitendienst gewerkt. Ook heb ik salestrainingen en telefonische acquisitietrainingen gevolgd. Lees mijn website. advies@jobscore-carien.nl tel 0302322003
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s