Afstudeeropdracht voor commerciële loopbaanbegeleider of marketeer.

Welke persoon heeft er zin in om een marketingplan, verdienmodel mee te ontwikkelen om werkgevers en werkzoekende die loopbaanbegeleiding nodig hebben en of een andere baan zoeken de levensverzekeringen branche te contracteren?

Ik ben eigenaar van een outplacementbureau wat er in gespecialiseerd is om loopbaanbegeleiding te geven aan hoger opgeleiden. Jobscore Carien.

Ik heb kennis wat specialisten die werken binnen de levensverzekeringen branche voor werkzaamheden uitoefenen.

Om inzicht te krijgen welke vakspecialisen er in levensverzekeringen branche loopbaanbegeleiding nodig hebben en/ of een andere baan zoeken en welke vacatures er zijn is het nodig om levensverzekeraars, pensioenfondsen en assurantietussenpersonen  op een actieve manier te benaderen. Om het aanbod en de vraag bij elkaar te brengen wil ik een website ontwerpen.

Komen er adviesopdrachten; dan kun je mee gaan helpen in dit boeiende adviesvak! Neem contact met mij op als je interesse hebt.

Stuur e-mail met je CV en je motivatie op naar : advies@jobscore-carien.nl.

 

Advertenties

Over Carien

Ik geef aan mensen die hogeropgeleid zijn loopbaanplanning. Als u als u al enige jaren hetzelfde werk doet dan kan het zijn dat u een nieuwe uitdaging nodig heeft in uw werk. Ik zoek samen met u uit welke uitdaging dit is via capaciteitenonderzoek. Werving en selectiebureau's zetten de beste kandidaten uit op een functie die de afgelopen twee jaar deze relevante ervaring hebben opgebouwd. U kunt door de vele concurrentie niet aan deze baan komen. U kunt bij mij terecht, via oriënterend solliciteren leer ik hoe u op een informele manier gesprekken gaat voeren met toekomstige vakgenoten die uw funktie uitoefenen. U krijgt hierdoor veel praktijkkennis. Ik leer u interviewtechnieken om tijdens deze gesprekken optimale kennis op te doen. Ik geef u telefonische acquisitietraining om contacten te leggen met personen in bedrijven waar u graag wilt werken. Gaat u vervolgens sollicitatiegesprekken voeren dan leer ik u hoe u het eerste klikeffect kunt krijgen met de personeelsfunktionaris. Ik leer u effecten van verkooptechnieken waardoor u goede gesprekken kunt voeren. Zelf heb ik een HEAO diploma en zowel tien maanden een capaciteiten training en een cursus orienterend solliciteren gevolgd. Ook heb ik veel buitendienstervaring en ben als financieel planner in de buitendienst gewerkt. Ook heb ik salestrainingen en telefonische acquisitietrainingen gevolgd. Lees mijn website. advies@jobscore-carien.nl tel 0302322003
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s