Tips: een goed Curriculum Vitae maken

Hier volgen een paar tips voor het maken van een modern CV.

Zorg dat je CV er zakelijk, persoonlijk en strak van stijl uitziet.

Gebruik een goed leesbaar lettertype

Begin met je persoonlijke gegevens

Open je CV met een persoonlijk profiel, beschrijf in een paar regels wat voor funktie je ambieert en welke drie capaciteiten jij bezit om deze funktie uit te oefenen.

Maak op chronologische data een overzicht van je werkervaringen,
Regel1 funktienaam bij werkgever….
Regel2 funktieomschrijving
Regel3 Resultaat

Specifieke Vaardigheden taal, computersoftware

Schrijf kort duidelijk de kern neer zodat zichtbaar is wat je bedoeld. Val niet in herhaling als u dezelfde funkties bij verschillende werkgevers heeft uitgevoerd.

Hobby’s noemen.

Aan welke eisen voldoet een modern goed Curriculum Vitae?
Heeft u vragen over het maken van een CV?

Advertenties

Over Carien

Ik geef aan mensen die hogeropgeleid zijn loopbaanplanning. Als u als u al enige jaren hetzelfde werk doet dan kan het zijn dat u een nieuwe uitdaging nodig heeft in uw werk. Ik zoek samen met u uit welke uitdaging dit is via capaciteitenonderzoek. Werving en selectiebureau's zetten de beste kandidaten uit op een functie die de afgelopen twee jaar deze relevante ervaring hebben opgebouwd. U kunt door de vele concurrentie niet aan deze baan komen. U kunt bij mij terecht, via oriënterend solliciteren leer ik hoe u op een informele manier gesprekken gaat voeren met toekomstige vakgenoten die uw funktie uitoefenen. U krijgt hierdoor veel praktijkkennis. Ik leer u interviewtechnieken om tijdens deze gesprekken optimale kennis op te doen. Ik geef u telefonische acquisitietraining om contacten te leggen met personen in bedrijven waar u graag wilt werken. Gaat u vervolgens sollicitatiegesprekken voeren dan leer ik u hoe u het eerste klikeffect kunt krijgen met de personeelsfunktionaris. Ik leer u effecten van verkooptechnieken waardoor u goede gesprekken kunt voeren. Zelf heb ik een HEAO diploma en zowel tien maanden een capaciteiten training en een cursus orienterend solliciteren gevolgd. Ook heb ik veel buitendienstervaring en ben als financieel planner in de buitendienst gewerkt. Ook heb ik salestrainingen en telefonische acquisitietrainingen gevolgd. Lees mijn website. advies@jobscore-carien.nl tel 0302322003
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s