U ziet een interesante vacature staan! Persoonlijk contact is van essentieel belang!.

Bent u op zoek naar een nieuwe baan? Ziet u een vacature staan op een website of een krant waar u graag op wilt reageren?
Staat er bij de reactiemogelijkheden in de advertentie een contactpersoon waar u meer persoonlijke informatie kunt inwinnen? Als u verwacht dat er naast u ook nog veel andere werkzoekenden reageren op deze vacature dan is het van essentieel belang dat u van te voren even gaat bellen met deze persoon. Wanneer u een leuk gesprek voert, is de kans groter dat u wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek dan wanneer u alleen uw CV en een brief opstuurt.

Ziet u een leuke vacature staan op een website of in een vakblad?
Wilt u het reageren?
Waarom is het van belang dat u eerst telefonisch contact opneemt met de persoon, waar u meer informatie kunt inwinnen over de vacature?

Advertenties

Over Carien

Ik geef aan mensen die hogeropgeleid zijn loopbaanplanning. Als u als u al enige jaren hetzelfde werk doet dan kan het zijn dat u een nieuwe uitdaging nodig heeft in uw werk. Ik zoek samen met u uit welke uitdaging dit is via capaciteitenonderzoek. Werving en selectiebureau's zetten de beste kandidaten uit op een functie die de afgelopen twee jaar deze relevante ervaring hebben opgebouwd. U kunt door de vele concurrentie niet aan deze baan komen. U kunt bij mij terecht, via oriënterend solliciteren leer ik hoe u op een informele manier gesprekken gaat voeren met toekomstige vakgenoten die uw funktie uitoefenen. U krijgt hierdoor veel praktijkkennis. Ik leer u interviewtechnieken om tijdens deze gesprekken optimale kennis op te doen. Ik geef u telefonische acquisitietraining om contacten te leggen met personen in bedrijven waar u graag wilt werken. Gaat u vervolgens sollicitatiegesprekken voeren dan leer ik u hoe u het eerste klikeffect kunt krijgen met de personeelsfunktionaris. Ik leer u effecten van verkooptechnieken waardoor u goede gesprekken kunt voeren. Zelf heb ik een HEAO diploma en zowel tien maanden een capaciteiten training en een cursus orienterend solliciteren gevolgd. Ook heb ik veel buitendienstervaring en ben als financieel planner in de buitendienst gewerkt. Ook heb ik salestrainingen en telefonische acquisitietrainingen gevolgd. Lees mijn website. advies@jobscore-carien.nl tel 0302322003
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s