Uw capaciteitenonderzoek.

Uw capaciteiten en uw interesses bepalen naar welke baan uw passie uitgaat!

In een capaciteitenonderzoek kunnen wij uitzoeken in welke capaciteiten u goed bent en welke vaardigheden u bezit en in welke vaardigheden u zich graag wilt ontwikkelen in een andere functie.

Iedere persoon heeft wel drie capaciteiten waar hij goed in is. Dit behoeven niet te eigenschappen te zijn waar u ook plezier in heeft om deze vaardigheden te ontwikkelen.

Ook heeft iedere persoon capaciteiten waar hij niet goed in is.

U maakt in schema van alle capaciteiten, analytische vaardigheden, ruimtelijk inzicht, communicatieve vaardigheden, commerciële vaardigheden, organisatorische vaardigheden, rekenkundig inzicht, technisch in zicht, contactuele vaardigheden, schriftelijk en mondeling, flexibiliteit, ondernemend, probleemoplossend, leidinggevend.

U geeft een cijfer hoe goed u hierin bent.

U vraagt u zelf af heb ik hierin routinematige en veel ervaring, wil ik dit wel graag doen in mijn nieuwe baan of niet meer omdat u hier op uitgekeken bent, of heeft u hier wel capaciteiten in en wilt u deze vaardigheden wel ontwikkelen en leren?

Op basis van uw drie topcapaciteiten kunt u in een lijst met beroepen zien wat u leuk vind om te gaan doen in uw nieuwe functie.

U kunt ook een interessetest maken, capaciteitenspellen spelen en kijken welke hobby’s en liefhebberijen u wilt doen in uw toekomstige werk. Uw sterke capaciteiten werken compenserend aan uw minder sterke kanten.

U kunt zich afvragen:

Welke drie capaciteiten passen het meeste bij u?

Maar wat nog belangrijker is  :  In welke werkzaamheden heeft u het meeste plezier?

Welke beroepen passen er bij uw drie topcapateiten en interesses?

 

Advertenties

Over Carien

Ik geef aan mensen die hogeropgeleid zijn loopbaanplanning. Als u als u al enige jaren hetzelfde werk doet dan kan het zijn dat u een nieuwe uitdaging nodig heeft in uw werk. Ik zoek samen met u uit welke uitdaging dit is via capaciteitenonderzoek. Werving en selectiebureau's zetten de beste kandidaten uit op een functie die de afgelopen twee jaar deze relevante ervaring hebben opgebouwd. U kunt door de vele concurrentie niet aan deze baan komen. U kunt bij mij terecht, via oriënterend solliciteren leer ik hoe u op een informele manier gesprekken gaat voeren met toekomstige vakgenoten die uw funktie uitoefenen. U krijgt hierdoor veel praktijkkennis. Ik leer u interviewtechnieken om tijdens deze gesprekken optimale kennis op te doen. Ik geef u telefonische acquisitietraining om contacten te leggen met personen in bedrijven waar u graag wilt werken. Gaat u vervolgens sollicitatiegesprekken voeren dan leer ik u hoe u het eerste klikeffect kunt krijgen met de personeelsfunktionaris. Ik leer u effecten van verkooptechnieken waardoor u goede gesprekken kunt voeren. Zelf heb ik een HEAO diploma en zowel tien maanden een capaciteiten training en een cursus orienterend solliciteren gevolgd. Ook heb ik veel buitendienstervaring en ben als financieel planner in de buitendienst gewerkt. Ook heb ik salestrainingen en telefonische acquisitietrainingen gevolgd. Lees mijn website. advies@jobscore-carien.nl tel 0302322003
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s